• Ελληνικά
  • English
Μενού

Τρόποι Αποστολής

Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για μια επιχείρηση να ελαχιστοποιεί τους νεκρούς χρόνους της, βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας εγκαίρως. Ανάλογα λοιπόν με την περιοχή, σας εξυπηρετούμε με τους εξής τρόπους:

 

Αθήνα και Αττική

Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών τα οχήματά μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με καθημερινά δρομολόγια την επόμενη της παραγγελίας σας (2 εργάσιμες για περιοχές της Αττικής εκτός Αθηνών). Επειδή όμως μερικές ανάγκες ξεφυτρώνουν τελευταία στιγμή υπάρχει και η δυνατότητα της αυθημερόν παράδοσης με ταχυμεταφορά.

 

Περιοχές εκτός Αττικής

Με καθημερινά δρομολόγια στα συνεργαζόμενα πρακτορεία μπορούμε και εξυπηρετούμε επιχειρήσεις  σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εάν  έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεστε δεν έχετε παρά να μας το πείτε. Εμείς θα φροντίσουμε για την ασφαλή συσκευασία της παραγγελίας σας και για την εμπρόθεσμη παράδοσή της στο πρακτορείο της επιλογής σας.

Όμως, όπου και αν βρίσκεται η επιχείρησή σας, εάν βρεθείτε στην γειτονιά μας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.